Rreth Nesh

INSPIRE HIDROSANITARE ËSHTË NJË KOMPANI ME NJË EKSPERIENCË 20 VJEÇARE NË TREGUN SHQIPTAR NË FUSHËN E HIDROSANITAREVE.

NE KEMI SI MISION KRYESOR QË TË OFROJME PRODUKTET MË TË MIRA TË TREGUT NDËRKOMBËTAR, TË PËRBALLUESHME DHE MODERNE, DUKE KUPTUAR MË SË MIRI NEVOJAT E KONSUMATORËVE PËR SIGURINË DHE REHATINË NË SHTËPI, SIDOMOS DUKE RESPEKTUAR PARIMET E KORREKTËSISË DHE PARTNERITETIT PËR MIRËQËNIEN E PËRGJITHSHME.

INSPIRE ËSHTË DISTRIBUTOR EKSKLUZIV I PAIJSJEVE HIDROSANITARE TË MARKAVE NDERKOMBETARE ME CILESORE SI VITRA, ROCA, FAYANS, ISVEA.

GJITHASHTU NE JEMI DISTRIBUTOR EKSKLUZIV TE BOILEREVE ME TE MIRE NE TREG SI TESY,ELPROM DHE GRANDI.
TEK NE DO TE GJENI GJITHCKA JU DUHET PER BANJON TUAJ. JENI TE MIREPRITUR.

C’fare ofrojme ne!

Do të gjeni një gamë të larmishme produktesh si:

  • Boliere
  • Wc dhe bide (wc moderne, wc klasike, bide klasike, moderne, etj)
  • Lavamane (Lavamane per banjo, lavamane porcelani, lavamane moderne, etj)
  • Mobilje per tualete (rafte per banjo, mobilje me pasqyre per banjo, mobilje druri per banjo, mobilje moderne te integruara me lavamanin, etj)
  • Kabina dushi (kabina dushi, kabina xham- kristal,parete, kabina me hidromasazh,etj)
  • Vaska ( vaska me hidromasazh, etj)
  • Rubineta ( rubineta per lavamane, rubineta me sensor, rubineta moderne, mishelatore per banjo, mishelatore per bide, etj)
  • Aksesore per tualete ( mbajtese sapuni, gote xhami per tualete, mbajtese letre higjenike, mbajtese peshqiri, varese per peshqire, etj)
  • Pasqyra per tualete,pasqyra mobilje.