Kontakt 2017-05-26T11:59:54+00:00

Kontaktoni me ne!

Adresa : Rruga Siri kodra, blloku i magazinave, prane ish frigoriferit (Kur arrin te karburanti Gega oil te rruga Siri Kodra merr rrugicen ne te djathte te karburantit dhe ecen vetem drejt deri ne fund te rruges.)

Email: info@inspirehidrosanitare.al

Telefon: +355 697 397 422