Kabin dushi katrore me xham kristali

Kryesore/Vaska & Kabina Dushi/Kabin dushi katrore me xham kristali
Kabin dushi katrore me xham kristali 2017-05-16T19:52:42+00:00

Përshkrimi Produktit

Kabin dushi katrore me xham kristali.

Ofrohet ne shume permasa si 80×80, 90×90, 100×100, 80×90, 80×100 etj.

Ofrohet me xham transparent dhe jo tranparent.

Detajet