Rreth Nesh

Kryesore/Rreth Nesh
Rreth Nesh 2017-05-25T11:40:47+00:00

Inspire Hidrosanitare

Inspire Hidrosanitare është një kompani me një eksperiencë 20 vjeçare në tregun shqiptar në fushën e hidrosanitareve.

Kompania është distributor ekskluziv i TESY, ElPROM dhe GRANDI , bolieret më të mirë në treg!

Gjithashtu dhe i paijsjeve hidrosanitare të markave nderkombetare Vitra, Roca, Fayans, Ece, Mega, GPD, ISVEA etj.

Kompania ofron paijsje hidrosanitare dhe shumë produkte të tjera cilësore me çmimet me konkuruese ne treg. Sjell pranë cdo klienti produkte nga më të ndryshmet, tepër cilësore si kabina dushi, bolierë, vaska, hidromasazh, sanitare, e cdo gjë që ju kërkoni.

Duke qënë e fokusuar në ruajtjen e vazhdueshme të cilësisë, Inspire Hidrosanitare ka si mision kryesor që të ofrojë dhe shesë produktet më të mira të tregut ndërkombëtar, të përballueshme dhe moderne, duke kuptuar më së miri nevojat e konsumatorëve për sigurinë dhe rehatinë në shtëpi, sidomos duke respektuar parimet e korrektësisë dhe partneritetit për mirëqënien e përgjithshme.

Inspire Hidrosanitare ju garanton cilësinë më të mirë që mund të gjeni në treg!

C’fare ofrojme ne!

Do të gjeni një gamë të larmishme produktesh si:

  • Boliere

  • Wc dhe bide (wc moderne, wc klasike, bide klasike, moderne, etj)

  • Lavamane (Lavamane per banjo, lavamane porcelani, lavamane moderne, etj)

  • Mobilje per tualete (rafte per banjo, mobilje me pasqyre per banjo, mobilje druri per banjo, mobilje moderne te integruara me lavamanin, etj)

  • Kabina dushi (kabina dushi, kabina xham- kristal,parete, kabina me hidromasazh,etj)

  • Vaska ( vaska me hidromasazh, etj)

  • Rubineta ( rubineta per lavamane, rubineta me sensor, rubineta moderne, mishelatore per banjo, mishelatore per bide, etj)

  • Aksesore per tualete ( mbajtese sapuni, gote xhami per tualete, mbajtese letre higjenike, mbajtese peshqiri, varese per peshqire, etj)

  • Pasqyra per tualete,pasqyra mobilje.